Zoeken op de website


Vergroot de websiteOm de video op volledige grootte te bekijken, druk op de vier pijltjes Vier pijltjes rechts onder de videorechts onderaan de video. Om weg te gaan uit volledige modus, klik op ESC links boven je toetsenbord.


Digibeet is opgedeeld in 3 grote onderdelen:


Bij het deel 'computer en internet' leer je meer over het gebruik van de computer en internet. Je vindt er oefeningen om te leren werken met de muis, het toetsenbord...

Bij het deel 'werken en solliciteren' leer je alles over solliciteren, arbeidscontract, arbeidsreglement... Je vindt er ook allerlei filmpjes over 'het sollicitatiegesprek': hoe moet je telefoneren, hoe moet je je voorbereiden, hoe verloopt een goed gesprek... Op het einde van de filmpjes krijg je ook steeds tips mee.

Het deel 'digitaal loket' komt later online. Dit onderdeel zal hulp bieden bij het digitaal loket van de Stad Ieper: formulieren online opvragen en invullen, de verschillende loketten, de verschillende diensten...

Op het forum kun je terecht met allerhande vragen en opmerkingen die je kan delen met de digidokter en medegebruikers. Hier kan je ook steeds voorstellen doen om nieuwe onderwerpen op de website te plaatsen. Wil je nog extra hulp? Dan kan je steeds de hulp inroepen van de digidokter. Dit kan je doen door online een afspraak te maken via het onderdeel 'een afspraak maken met de digidokter'.